Maarten van der Ven (VENFILM) over De Ontmoeting

admin

In Interview Posted

Net als voorgaande edities brengt ook deze vierde editie nieuwe realisatiepartners met zich mee. Waarom doen zij mee aan De Ontmoeting? En naar wat voor plannen zijn zij op zoek? Vandaag stellen we onze 9e realisatiepartner aan je voor: Maarten van der Ven van  VENFILM.

Maarten van der Ven richtte in 2012 zijn productiebedrijf VENFILM op. VENFILM werkt met gepassioneerde filmmakers die graag verhalen vertellen en een verschil willen maken. Met VENFILM produceerde Maarten o.a. de documentaire  A goat for a vote (Jeroen van Velzen, genomineerd voor een Gouden Kalf in de categorie Beste Documentaire 2014), speelfilm Waterboys (Robert Jan Westdijk) en debuutfilm De dag dat mijn huis viel (Thessa Meijer).

Kom maar op met die experimentele politieke thriller van 6 minuten!

Maarten over De Ontmoeting: “Op dit moment ben ik als producent vooral geinteresseerd in makers die zich bewust zijn van de wereld en tijd waarin we leven en die de verantwoordelijkheid nemen daar visuele verhalen over te vertellen. En graag in een gedurfde vorm. Dus kom maar op met die experimentele politieke thriller van 6 minuten!”