Ellen van den Berghe (Videoland) over De Ontmoeting

admin

In Interview Posted

Net als voorgaande edities brengt ook deze vierde editie nieuwe realisatiepartners met zich mee. Deze editie verwelkomen we vier nieuwe realisatiepartners. Waarom doen zij mee aan De Ontmoeting? En naar wat voor plannen zijn zij op zoek? Komende tijd stellen we de gezichten achter Videoland, DOXY, Moondocs en VICE aan je voor! 

Ellen van den Berghe werkt sinds 2011 voor RTL. Als Head of Content bij Videoland is ze samen met haar team dagelijks bezig om de beste content te selecteren voor de gebruikers van het VOD-platform. Onder haar leiding verrijkte Videoland het aanbod met onder andere de eigen series Soof: Een Nieuw Begin, De 12 van Oldenheim en de Amerikaanse hitseries Twin Peaks en The Handmaid’s Tale.

Waarom doen jullie mee? 

In een wereld met een overvloed aan films, series en documentaires is het de kunst om onze kijkers te blijven verrassen. Als grootste lokale VOD-speler geloven we enorm in de kracht van het Nederlandse product. Daarom investeren we ook volop in films en series van eigen bodem. Door ons aan te sluiten bij De Ontmoeting, willen we in contact komen met jonge talentvolle contentmakers die staan te popelen om de Videolandfans te verrassen met hun vernieuwende ideeën. Met Videoland bieden we jong talent hét podium om hun werk onder de aandacht te brengen van een veelzijdig publiek. Tegelijkertijd krijgen wij de kans om ons aanbod te verrijken met pareltjes die we anders wellicht niet waren tegengekomen.


Naar wat voor plannen zijn jullie op zoek?

We zijn op zoek naar verhalen die raken in hoofd en hart. Unieke verhalen met een bijzonder randje, gemaakt door nieuwsgierige makers die met een open blik naar de wereld om ons heen kijken. Verhalen met lef, humor, een traan of inspiratie, die stemmen tot nadenken, leiden tot discussie of je gewoon lekker laten wegdromen. Of het nu gaat om een animatie, docu of fictie, we hebben alle ruimte voor goede ideeën. Neem een kijkje op ons platform en laat ons weten wat volgens jou de volgende Videoland productie moet worden. We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten!