Carolijn Borgdorff (Moondocs) over De Ontmoeting

admin

In Interview Posted

Net als voorgaande edities brengt ook deze vierde editie nieuwe realisatiepartners met zich mee. Deze editie verwelkomen we vier nieuwe realisatiepartners. Waarom doen zij mee aan De Ontmoeting? En naar wat voor plannen zijn zij op zoek? Komende tijd stellen we de gezichten achter Videoland, DOXY, Moondocs en VICE aan je voor! 

Carolijn Borgdorff is producent-directeur van Moondocs. Moondocs ontwikkelt en produceert documentaires, auteursfilms, kunstfilms, educatief materiaal en series. Ze vertellen verhalen die ergens over gaan en stellen graag een andere manier van kijken voor.

Waarom doen jullie mee?

Wat ons aanspreekt aan de De Ontmoeting is dat het de fantasie van (nieuwe) makers de ruimte geeft om op verfrissende manieren maatschappelijke thematiek aan te snijden. We geloven dat juist door de kaders en gebaande paden te verlaten, de mooiste ideeën tot stand komen. We zijn benieuwd wat deze creatieve vrijheid en het tijdslimiet van 6 minuten bij de makers in gang zet!

“We geloven dat juist door de kaders en gebaande paden te verlaten, de mooiste ideeën tot stand komen. We zijn benieuwd wat deze creatieve vrijheid en het tijdslimiet van 6 minuten bij de makers in gang zet!”

Het team van Moondocs.


Naar wat voor plannen zijn jullie op zoek?

Voor ons als producent is de combinatie tussen een brede culturele en maatschappelijke betrokkenheid en een vernieuwende verbeeldingswijze de hoofdzaak. We willen uitdagen tot nieuwe manieren van visualiseren om ons publiek en aan het onderwerp gerelateerde doelgroepen van dichtbij aan te kunnen spreken. We willen de makers dan ook uitnodigen om ons aan een nieuwe manier van kijken voor te stellen.